Nyheter 2019

17 DESEMBER 2019

THAI EROS FORTSETTER Å IMPONERE!


Den 3-årige hingsten THAI EROS fortsetter å imponere. På Forus i kveld vant han DNT's treårsløp  helenkelt på tiden 1.16,6.  Det var tet fra start til mål for hesten til Lage Rosten. Kusk var Johan Kringeland Eriksen.  Vi gratulerer med flott seier!


07 DESEMBER 2019

THAI M. SHARE MED SEIER PÅ FORUS


THAI M. SHARE vant kveldens tredje løp på Forus i kveld. Vinnertiden ble 17,2a. Hesten eies av Mariann Erga Tjøtta fra Bryne og trenes av Tom Erga. Kusk var Per Arvid Erga. Vi gratulerer med seieren!


19 NOVEMBER 2019
THAI EROS MED SEIER I DNT'S UNGHESTSERIE

Det ble en flott seier til 3-årige THAI EROS i DNT's Unghestserie på Forus i kveld. Vinnertiden ble 16,5v og seieren var verdt 30.000 kroner. Hesten eies av Stall Hestehoven og trenes av Lage Rosten. Kusk var Johan Kringeland Eriksen. Vi gratulerer med seieren.

Thai Eros

19 OKTOBER 2019

BREEDERS CROWN KVAL VINNER NÆR BESLEKTET MED VÅR LADYLIME!

Neste lørdag går Breeders Crown finalene på Mohawk i Canada. En flott vinner av en av nattens kvalifiseringløp var 2-årige SISTER SLEDGE. Hun vant på sterke 10.4a ! Denne datteren av Father Patrick tok sin niende seier i den ellevte starten. Hun har tjent USD 304.052 så langt i karrieren.


Det som er spennende for vår del er at Sister Sledge er kusine av vår egen LADYLIME ! Det kan nevnes at LADYLIME er til salgs drektig med spennende Express Bourbon ( 3/4 bror av Face Time Bourbon)

14 OKTOBER 2019

THAI EXPLOSIVE VINNER LETT PÅ ÅBY


Det ble en sterk og enkel seier for 4-årige THAI EXPLOSIVE på Åby i kveld. Vinnertiden ble fine 13.2a. Seieren var verdt SEK 30.000. Hesten eies av Team Explosive med Fredrik Holth fra Granli, og trenes av kim Pedersen. Vi gratulerer med flott seier.

Arkivbilde av Thai explosive. Foto Hesteguiden.com

05 OKTOBER 2019

IMPONERENDE SEIER TIL THAI EROS I DNT'S UNGHESTSERIE


Det ble en imponerende seier til THAI EROS i DNT's Unghestserie på Forus i kveld. Denne flotte Yield Boko sønnen vant helenkelt på 15.6a og fikk med seg 40.000 kroner for seieren. Hesten eies av Stall hestehoven v/ Lage Rosten, og trenes av lage Rosten. kusk var Johan Kringeland Eriksen. Vi gratulerer med flott seier !

Arkivfoto av THAI EROS. Foto Hesteguiden.com

12 AUGUST 2019

SEIER TIL THAI EXPLOSIVE PÅ FÄRJESTAD


4-årige THAI EXPLOSIVE tok i kveld en flott seier på Färjestad travbane. Vinnertiden ble 14,7a og SEK 30.000 i førstepremie. Hesten eies av Team Explosive v/ Fredrik Holth, og trener er Kim Pedersen. Hesten ble kusket av Erlend Rennesvik. Vi gratulerer med flott seier !

Arkivbilde av dagens vinner, Thai Explosive. Foto: Hesteguiden.com

06 AUGUST 2019

THAI M. SHARE OG THAI EROS MED FLOTTE PRESTASJONER PÅ FORUS


3-årige THAI EROS gjorde en sterk prestasjon på Forus i kveld. Fra 3 utvendig inn i siste sving så satte han opp et voldsomt tempo inn oppløpet. Han var bare cm fra å vinne løpet og fikk samme tid som vinneren i mål ! Kusk var Dag - Sveinung Dalen. Thai Eros fikk tiden 16,2a og NOK 20.000 inn på kontoen. Hesten eies og trenes av Lage Rosten.

Så nære var Thai Eros fra å vinne på Forus i kveld !

Også THAI M. SHARE gjorde en sterk prestasjon da hun fikk andreplass i sitt løp og satte ny personlig rekord på 13,4a. Kusk var Magne Erga.

02 AUGUST 2019

SEIER TIL ANDELSHESTEN THAI SELENE


THAI SELENE imponerte veldig når hun vant helt overlegent på Jarlsberg i dag ! Hun bare forsvant fra konkurrentene på oppløpet. Seierstiden ble 16,7 volte for den flotte 3-åringshoppa til andelslaget Stall Ladies Only. Dette er et andelslag bestående av 10 damer. Hoppa trenes av Kim Pedersen og kusk var Erlend Rennesvik. Vi gratulerer med flott seier !

Thai Selene som vinner på Jarlsberg. Foto Hesteguiden.com

31 JULI 2019
THAI MING PÅ ANDREPLASS PÅ MANTORP


Det ble en andreplass på THAI MING på Mantorp i dag. Han noterte tiden 14,9 volte. Premien for andreplassen var SEK 15.000 og kusk var Bjørn Goop.

19 JULI 2019

THAI ZEUS FORTSETTER Å IMPONERE


Den 3-årige THAI ZEUS fortsetter å imponere. På Sørlandet tok sønnen av Broadway Hall og Ann's Chinadoll en lett seier i DNT's 3-års unghestserie med 40.000 kroner i førstepremie. Vinnertiden ble 15.9a. Vi gratulerer med flott seier!

Vi har en bror av Thai Zeus som skal ut på klasseløpsauksjonen på Bjerke. Det er THAI CHINATOWN. Far er Explosive Matter men med samme mor som Thai Zeus. Dette er en åring med et enormt steg i travet!

Thai Zeus Foto. Arild Hansen

13 JULI 2019

THAI SWAGGER DEBUTERTE MED SEIER DIREKTE


3-årige THAI SWAGGER debuterte med flott seier på Sørlandet. Vinnertiden ble 18.0 / 2140v. Kusk var Åsbjørn Tengsareid som også trener hesten til Lars Gaute Bø og Stig Vold. Vi gratulerer!

Thai Swagger har en helsøster som skal ut på klasseløpsauksjonen. Det er THAI SOHO. De har også en 2-årig søster Thai Sansa som nettopp har gått prøveløp i Danmark på tiden 20,8! Dette er en hest som det snakkes mye om. Så her har en mulighet å få en søster av disse to lovende hestene.

THAI SOHO selges på klasseløpsauksjonen. Søster av Thai Swagger og Thai Soho

Foto: Arild Hansen

08 JULI 2019

FLOTTE PRESTASJONER PÅ JARLSBERG


Det ble mange flotte prestasjoner fra vårt oppdrett under Jarlsberg Grand Prix uka. På Torsdagen var det 3-åringene som skulle i ilden. Vi hadde ute hele fire treåringer denne dagen. Det endte i en førsteplass og to tredjeplasser!

THAI ZEUS imponerte voldsomt i sitt løp. Dette var hestens andre start i karrièren. Thai Zeus over tok ledelsen på første langside og beholdt føringen helt inn til en overlegen seier på 1.15.5a og 20.000 kroner til eieren. Hesten trenes av Erlend Rennesvik som også kusket ham. Vi gratulerer hestens eier, Einar Nedrebø fra Nærbø med flott seier.


THAI EROS gjorde også et sterkt løp hvor han åpnet etter 10,5 fart de første 500m, deretter 14,7 fart første 1000m. Det endte tilslutt på en fin 3 plass på 15.0a / 2100m. Thai Eros har vært på trippelen i alle sine fem starter i karrièren! Kusk var EirikHøitomt. Hesten eies og trenes av Lage Rosten.

THAI ATHENA fikk også med seg en 3 plass i sitt løp på torsdag på tiden 15.9a / 2100m. Denne 3-årshoppa trenes av Frode Hamre og eies av Stig Flaata.

På fredagen var det 4-årige THAI EXPLOSIVE som skulle ut i Jarlsberg Grand Prix. I kvalifiseringen gikk hesten et flott løp og kom inn på en andreplass på tiden 12.0a og dermed i finalen. Man valgte å rive skoene i finalen i håp at det skulle gi det lille ekstra. Dessverre så fungerte ikke dette og Thai Explosive klarte ikke å få skikkelig feste. Det endte i galopp over mål som femtehest. Her er det små marginer som kan gi store uttellinger.


På Søndagen var det THAI HIGHWAY sin tur. Han endte opp med en fin 3 plass i Sølvdivisjonen på tiden 11.9a og 20.000 kroner til eieren. Kusk var Örjan Kihlström. Hesten trenes av Bo Westergaard i Danmark.

THAI ZEUS vinner 3-årsløp på Jarlsberg. Øverste bildet tatt av Hesteguiden.com.

Nederste på seremoniplass tatt av Arild Hansen

03 JULI 2019

SØSTER AV THAI SANSA SELGES PÅ KLASSELØPSAUKSJONEN


Vi selger en søster av det 2-årige talentet Thai Sansa på klasseløpsauksjonen lørdag den 7 september. Da skal THAI SOHO selges. Dette er en datter av Muscles Yankee og Dansk hoppekriterievinner Toffifee D. Hun er også søster av nå 3-årige Thai Swagger som snart skal debutere.

Thai Soho Foto: Arild Hansen

03 JULI 2019

2-ÅRIGE THAI SANSA GIKK PRØVELØP PÅ 1.20,8


Den 2-års hoppa THAI SANSA gikk nylig prøveløp i Ålborg på fine 20,8 / 2200meter. Hun åpnet første 1000 meter etter 23,5, siste 1000m på 17,2 herav siste 500m etter 15.0. Dette blir en spennende hest å følge i løpsbanen !

Thai Sansa for 1 år siden. Foto Arild Hansen

16 JUNI 2019

THAI EROS MED FORTJENT SEIER


Det ble en velfortjent seier til 3-årige THAI EROS på Sørlandet i kveld etter mye av løpet utvendig for lederen. Vinnertiden ble 17,6a /2140m. Kusk var Dag-Sveinung Dalen. Hesten trenes og eies av Lage Rosten. Vi gratulerer med flott seier!

Arkivbilde av Thai Eros og Dag-Sveinung Dalen. Foto Hesteguiden.com

08 JUNI 2019

THAI KNIGHT FORSVARTE FAVORITTSTEMPELET

Det ble seier til THAI KNIGHT i V5-1 på Bjerke i dag etter at spillerene hadde spilt ham til favoritt i løpet. Det var tet fra start til mål for 4-åringen til Jan Svello. Kusk var Vidar Hop. Hesten trenes av Fredrik Solberg. Vi gratulerer med seieren.

Thai Knight på sermoniplass etter seieren på Bjerke. Foto Hesteguiden.com

19 MAI 2019

SEIER TIL THAI APOLLO PÅ ÄRJANG

3-årige THAI APOLLO vant i Ärjang i dag. Vinnertiden ble 18,5. Førstepremien var på SEK 50.000. Kusk var Adrian Soberg Akselesen. Hesten trenes av Frode Hamre. Eierene av Thai Apollo er Stig Flaata og Morten Vilhelmshaugen. Vi gratulerer med seieren.

Arkivbilde av Thai Apollo. Foto: Hesteguiden.com

02 MAI 2019
FEM PÅMELDT KLASSELØPSAUKSJONEN

Da er det bestemt hvilke hester som kommer ut på klasseløpsauksjone på Bjerke 2019. Det er THAI TRIBECA, en hoppe etter Broadway Hall og Viva La Diva. THAI SOHO, hoppe etter Muscles Yankee og Toffifee D. THAI CHINATOWN, hingst etter Explosive Matter og Ann's Chinadoll. THAI M. SQUARE en hingst etter Broadway Hall og Thai Gucci og THAI HARLEM en hingst etter Donato Hanover og Loveable Volo.

29 APRIL 2019

THAI KNIGHT OG THAI EXPLOSIVE FORTSETTER Å SANKE FØRSTEPREMIER!

Vi har noen flotte fireåringer fra vårt oppdrett som nekter å tape travløp. THAI KNIGHT og THAI EXPLOSIVE har begge imponert voldsomt så langt i 2019.

THAI KNIGHT vant på Bjerke i dag på 16,3a. Kusk var Vidar Hop. Hesten trenes av Fredrik Solberg. Eier er Jan Svello fra Gol. Vi gratulerer med seieren. Dette er hestens fjerde seier på fem starter i 2019.

Thai Knight og Vidar Hop vinner på Bjerke. Foto; Hesteguiden.com


Men også THAI EXPLOSIVE vant på Färjestad i dag på tiden 16,3a. Denne flotte Explosive Matter sønnen trenes av Kim Pedersen. Kusk var Erlend Rennesvik. Hesten eies av Fredrik Holth fra Granli. Vi gratulerer med flott seier. Thai Explosive har startet to ganger i 2019 og vunnet begge løpene!

Arkivbilde av Thai Explosive og Erlend Rennesvik. Foto: Hesteguiden.com


I tillegg startet 4-årige THAI MING i samme løp som Thai Explosive på Färjestad. Kusk og trener Bjørn Goop loset hesten i til en fjerdepremie. Dette er en 4-åring som er på vei oppover og vil bli spennende å følge framover.

THAI VOYAGER 2 plass Sørlandet 27/4 på tiden 13,5a
THAI M. OUT 3 plass Sørlandet 27/4 på tiden 15,4a
THAI PARADISE 3 plass Jarlsberg 28/4 på tiden 16,0a

22 APRIL 2019

THAI INVESTMENT BESTE ELDRE HEST I HOLLAND OG TYSKLAND I ÅR!

Dette er hva Trav og Galopp Nytt skriver:


Thai Investment har en fantastisk 2019-sesong så langt, og er beste eldre hesten i Tyskland og Nederland i år. 1. mai skal han ut i et av Tysklands største løp. I juni dukker han opp på Bjerke.


Høsten 2015 ble THAI INVESTMENT solgt fra Norge til Belgia og havnet på stallen til nederlenderen Henk Grift i Tyskland. Den internasjonale konstellasjonen har tatt tid å få til å slå ut i full blomst, men nå er ti år gamle Thai Investment bedre enn noensinne. Tre banerekorder på Wolvega-banen i Nederland, og fire seirer på seks starter i år er fasiten for Broadway Hall-sønnen som er oppdrettet av Stall Thaihester i Egersund. Skjærtorsdag vant Thai Investment April Pokal i Gelsenkichen og 30 000 kroner. Den unge nederlenderen Jaap van Rijin har kjørt Thai Investment i alle løpene i år, og gjorde ingen feil i det lille feltet med bare fire hester. Det ble seier på 16,6a/2000. Thai Investment norske stallkamerat Glen Ord Superb ble tredje.


- Det gikk sakte underveis, men 06,2 siste 400 meter. Thai Investment er uhyre speedig og ingen kan straffe ham på en speed. Glen Ord Superb er mer uspeedig, sier Thai Investments trener Henk Grift som har planer for Thai Investment som inneholder både Solvalla og Bjerke.


- Først skal han etter planen starte i Bild Pokal i tyske Gelsenkirchen 1. mai. Deretter håper jeg kan kan være med i Sweden Cup på Solvalla og Bjerke Cup, sier Grift som trener 35 hester på den nedlagte NATO-basen den Heyberg i grenseområdet mellom Tyskland og Nederland.

Thai Investment i 2015 før eksport til Holland. Nå vinner han det meste i Holland og Tyskland som eldre.

Foto Hesteguiden.com

22 APRIL 2019

OPPDATERINGER SISTE UKENE MED BL.A SEIER TIL THAI KNIGHT OG STERK ÅRSDEBUT AV THAI MING

4-årige THAI KNIGHT tok sin fjerde seier på fem starter i 2019. Denne gang på Momarken Travbane. Seierstidne var 15,8a / 2140 meter. Vidar Hop kusket og hesten trenes av Fredrik Solberg. Thai Knight eies av Jan Svello. Vi gratulerer med seieren.


4-årige THAI MING årsdebuterte på Farjestad den 19/4 med en annenplass på sterke 13,4a/1640m. Hesten er trent av Brjørn Goop, som også er hestens kusk.


Øvrige plasseringer den siste tiden:

THAI NAVIGATOR 3 plass på Bjerke 17 april på tiden 13,7a

THAI M.OUT 2 plass Sørlandet 14 april på tiden 16,4a

THAI ATHENA 3 plass Bjerke 10 april på tiden 18,3a

Thai Knight på sermoniplass etter seieren på Momarken. Foto: Hesteguiden.com

Thai Knight på sermoniplass etter seieren på Momarken. Foto: Hesteguiden.com

8 APRIL 2019

THAI EXPLOSIVE MED STERK ÅRSDEBUT

THAI EXPLOSIVE årsdebuterte på Jarslberg i dag med en meget sterk seier på 13,5a /1609m! Den flotte 4-årige Explosive Matter sønnen åpnet første 500 meter etter 12,7 fart, og første 1000 meter etter 15,2 før han virkelig satte farten siste 500 meter med 10,2 fart! Han var langt foran konkurrentene i mål. Dette er en riktig fin 4-åring som trenes av Kim Pedersen og eies av Fredrik Holth fra Granli. Kusk var Erlend Rennesvik. Vi gratulerer med en sterk seier.

Thai Explosive vinner på Jarlsberg Foto: Hesteguiden.com

29 MARS 2019

FLERE FLOTTE PRESTASJONER DENNE UKEN

Plutselig løsnet det veldig på resultatene. Denne uken triller seirene og de flotte prestasjonene inn! Dette er veldig oppløftende for oss som oppdrettere at hestene vi selger leverer.


THAI KNIGHT vant også i sin andre start i karrieren, nå på Momarken den 28/3. Vinnertiden var 17,4a / 2100m. Kusk var Vidar Hop. Hesten eies av Jan Svello og trenes av Fredrik Solberg. Vi gratulere med seieren.


THAI NAVIGATOR som har slitt veldig med helsen men kom tilbake og vant på Bjerke den 27 mars. Vinnertiden ble flotte 13,6 volte. Kusk var Åsbjørn Tengsareid. Hesten eies av Stig Flaata som aldri har sluttet å tro på denne flotte hesten. Hesten trenes i Danmark av Bo Westergaard. Vi gratulere med seieren.


THAI APOLLO fikk en sterk 3 plass på tiden 16,5a under onsdagskjøringen på Bjerke. Dette etter å ha gått i dødens hele løpet. Kusk var Adrian Solber Akselsens, hesten trenes av Frode Hamre. Hesten eies av Stig Flaata.


THAI M. SHARE ble knepent slått til andreplass på Forus den 26 mars. Kusk var her Tom Erga som også er hestens trener. Thai M. Share ies av Mariann Erga Tjøtta.

Thai Navigator og Åsbjørn tengsareid vinner på Bjerke. Foto: Hesteguiden.com

17 MARS 2019

SISTE UKERS VINNERE

THAI KNIGHT vant sitt debutløp på Jarlsberg den 15 mars med Vidar Hop i Sulkyen. Hesten trenes av Fredrik Solberg og eier er Jan Svello. Dette er en flott 4-åring vi nok kommer til å høre mer om i tiden som kommer.... vi gratulerer med seieren!

Thai Knight vinner på Jarlsberg. Foto: Hesteguiden.com


THAI PARADISE tok sin fjerde seier på fem starter på Bjerke den 28 februar. Kusk var Lars Anvar Kolle. Hesten trenes av Jan Kristian Waaler og eier er Steinar Larsen fra Sande i Vestfold. Også dette er en spennende hest å følge i tiden som kommer.

Vi gratulerer!

Thai Paradise og Lars Anvar Kolle vinner på Bjerke. Foto hesteguiden.com


THAI PAYCHECK tok en flott seier på Harstad den 17 februar med Hans Chr. Holm i sulkyen. Hesten eies av Bjørnar Pettersen (Tverlandet) og Else Bersvendsen. Vi gratulerer med seieren!

Arkivbilde av Thai Paycheck fra 2015. Foto Hesteguiden.com


Eller så er det flere som har vært på trippelen:
THAI APOLLO fikk en 2 plass i sitt debut løp på Jarlsberg den 10 mars.
THAI EROS debuterte med en 3 plass på Forus den 19 februar
THAI M.Share fikk en 3 plass i et V75 løp på Forus den 2 mars.

28 JANUAR 2019

THAI PARADISE FORTSETTER Å VINNE

THAI PARADISE fortsetter slik han avsluttet 2018, nemlig med å vinne løp! På Klosterskogen den 17 januar kunne Lars Anvar Kolle igjen lose ham inn som vinner. Vinnertiden ble 18,9a. Vi gratulerer med seieren!'

Thai Paradise vinner på Klosterskogen. Foto: hesteguiden.com

11 JANUAR 2019

Nytt år og nye sjanser. Det er noe vi ihvertfall ser veldig fram til etter et tung år i 2018! Vi er mer optimistiske til dette året og gleder oss til årets 3-åringer kommer ut. Det er kommet lovende ord om flere av disse.