Nyheter 2016

23 november 2016


Jippi, endelig har nytt 'barnehageår' startet opp på vårt unghestsenter på Åsen! Vi har nå fått hjem åtte av føllene våre fra Sverige. De fire siste som er født noe senere vil komme i midten av desember. Det er en god gjeng som vi nå har fått i utegangen på vårt unghestsenter! De har tydeligvis blitt godt temt før vi fikk dem fra Aleback, for de er så snille og harmoniske at det bare er en fryd å jobbe med dem. Selv om de nå går på utegang så blir de bundet opp 3 ganger om dagen for individuell foring. De blir også utfordret litt hver dag med å bli tatt vekk fra gruppa og satt på stallgulvet for å bli børstet.

Ikke så lett å prøve å gi høy når ungene omtrent hopper oppi trillebåra!

Nå har vi flyttet en del av hoppene våre ned til Danmark, til Bjarne Sørensen i Aalborg. I første omgang er det de drektige hoppene som har reist dit. Grunnen til flyttingen er at avstanden mellom Egersund og Aleback stutteri i Sverige ble for stor. Det ble for langt for oss å reise dit for å hilse på hoppene våre. Avstanden ned til Danmark er både kortere og enklere for vår del ettersom det er gode ferjeforbindelser fra vår region til Danmark. De siste hoppene våre skal også etterhvert flyttes ned til Danmark.

Endelig er THAI NAVIGATOR tilbake i vinnersirkelen! Han har dessverre slit med helsa, men nå håper vi hesten er tilbake for fullt! På Bjerke den 19 november vant han Exclusive Design Stayerløp på 1.15.3volte / 3180m. Kusk var Tom Erik Solberg. Samme dag fikk THAI GOODWILL en 3 plass i Axel Jensens Minneløp, hvor hun rekordforbedret seg til 1.12.3a. Kusk her var Magnus Teien Gundersen. Også THAI BROADWAY hadde tatt turen til Bjerke denne dagen. Det ble ikke full utteling i hans løp hvor han endte på en 4 plass i Kai Eriksens Minneløp. Kusk bak Broadway var Bjørn Goop.

THAI PROFIT har også gjort noen gode løp i det siste. Han har vunnet begge sine to siste starter. Den 3 november på Bjerke var Glen Kramer Stenberg kusk i seiersløpet, mens Philip Scott Sønsteby kusket Thai Profit på Klosterskogen i seiersløpet den 17 november.

THAI DONATO og Magnus Teien Gundersen vant stallmannsløpet på Jarlsberg den 10 oktober. I Høstfinalen på Sørlandet den 12 november kom Thai Donato og Magnus på en 4 plass.

THAI M. SHARE har så langt startet 3 ganger. Det har blitt med to andreplasser og en fjerdeplass. Siste starten var i DNT's Unghestserie på Forus den 8 november hvor 3-åringen fikk en 2 plass. Kusk var Tom Erga.

22 september 2016

Årets store klasseløpshelg er nå avviklet og vinnerne av de store unghestløpene er kåret. Vi hadde med tre representanter fra vårt oppdrett i år. Thai Goodwill og Thai Bakery i Hoppederby og Thai Donato i Kriteriet.

Årets Hoppederby ble av det spennende slaget sett fra våre øyne! Thai Goodwill som vant Hoppekriteriet ifjor etter litt dramatikk, var en stor outsider til å vinne hoppederbyet i år. Og det så veldig lovende ut når Thai Goodwill og Magnus Teien Gundersen kom farende i et forrykende tempo ned oppløpet. De var akkurat i ferd med overta ledelsen kort tid før mål, så kom GALOPPEN!!!!! Heldigvis klarte Magnus å få hoppa ned i trav igjen rett før mål og sikret seg en 3 plass på ny personlig rekord 1.13.5a. Vi må inrømme at vi ble veldig skuffa rett etter målpassering, men dette gikk fort over. Vi har vært med såpass lenge i dette gamet til å vite at alt kan skje i et travløp. Vi var utrolig stolte over Thai Goodwills prestasjon i dette prestisjetunge løpet. Hun viser gang på gang at hun er blant de beste i sin årgang, og hun gir alt i slike situasjoner. Det ble 150.000 kroner til hoppas eiere. Vi vil gratulerer eierne, med Morten langli i spissen, kusk Magnus Teien Gundersen og resten av Team Gundersen med en flott prestasjon.

Thai Bakery skulle også starte i samme løpet. Vi fikk tidlig på dagen vite at hun hadde slitt med en hov og at smeden hadde jobbet timevis kvelden og natten før løpet med å fikse hoven. Så det var stor spenning hos eierne og oss når hun varmet og rett før start! Ville stevneveterinæren stryke henne? Heldigvis fungerte hoppa fint i oppvarmingen og start ble det. Det endte med en fin 6 plass i løpet på 1.14.1a og 45,000 kroner til eierne. Thai Bakery ble kusket av Geir Vegard Gundersen og står i trening hos Team Gundersen.

Den tredje og siste fra vårt oppdrett denne dagen var Thai Donato og Magnus Teien Gundersen i kriteriet. Årets 3 åringer i Norge er en utrolig sterk årgang, hvor flere hester i løpet av sesongen har gjort noen utrolig sterke prestasjoner. Thai Donato hadde bare startet 5 ganger før Kriteriefinalen og innkjørt 85.000 kroner, så her møtte han ulvelaget!! Og for en prestasjon hesten gjør! Vinneren av løpet vant på 1.12.7a som er ny norgesrekord for 3-årige norskfødte. Thai Donato ender på en flott 5 plass på tiden 1.13.1a som er en ny personlig rekord på nesten 2 sekunder! Han var i tillegg den eneste hesten i feltet som var amatørtrent! En stor gratulasjon til hestens eiere, Håvard Schjørlien og Alf Einar Olsen, trener Lene Schjørlien samt kusk Magnus Teien Gundersen. Eierne kunne plusse på 100.000 kroner på hesten konto.

9 september 2016


Det er alltid spennende med kvalifiseringsløpene til de store klasseløpene Kriteriet og Derby. I år var det 3 fra vårt oppdrett som skulle prøve å kvalifisere seg til finalene. Og jammen kom ikke alle tre med til finalene! Dette er vi svært fornøyde med.

3-årige THAI DONATO hadde bare startet 4 ganger før kvalifiseringen til Kriteriet, men denne hesten bare vokser med oppgavene. Med unge Magnus Teien Gundersen bak tømmene ble det en fin 2 plass og finalebilletten til Kriteriet var i boks.

De to 4-års hoppene THAI GOODWILL og THAI BAKERY skulle prøve å kvalifisere seg til finalen av Hoppederby. THAI GOODWILL som vant hoppekriteriet i fjor sammen med Magnus Teien Gundersen fikk en 2 plass i kvalen etter en fin spurt. Kusk var igjen gode Magnus! Dermed er dette radarparet klare for finalen. Men også THAI BAKERY fikk en 2 plass i kvalen og er videre til hoppederby finalen med Geir Vegard Gundersen. Vi gleder oss til neste helg! Vi ønsker alle tre lykke til i finalene om 1 uke.

Det er også auksjon på Bjerke neste helg. Iår har vi ikke hester med på auksjonen ettersom alle var solgt på forhånd. Vi kom i den situasjonen at kjøperene kom tidlig og plukket ut de åringene de ønsket å kjøpe. For oss var dette en stor fordel da vi visste hvor hestene havnet. Alle åringene har nå reist til sine nye eiere / trenere.

22 august 2016


Endelig har det begynt å løsne på løpsfronten! Det har vært lite hester til start fra vårt oppdrett de siste månedene og mye stang ut!! Men denne helgen begynte det virkelig å løsne. På fredag ble det seier til THAI ARMANI og Frode Hamre på Jarlsberg. Vinnertiden ble fine 1.13.8a og 18.000 kroner til hestens eier Per Egil Rygh. Vi gratulerer med fin seier. Men vi ble veldig imponert over 3-årige THAI DONATO og Magnus Teien Gundersen som vant DNT's Unghestløp etter et sterkt løp i Jarlsberg på fredag. Vinnertiden ble her 1.16.8a og 40.000 kroner til eierne Håvard Schjørlien og Alf Einar Olsen. Vi gratulerer med flott prestasjon av Thai Donato!

På lørdag tok THAI GOODWILL og Magnus Teien Gundersen en fin 2 plass i HKH Kronprins Haakons pokalløp på 1.14.0a. Utbyttet ble 75.000 kroner til hestens eier Morten Langli. Det ser ut til at Goodwill begynner å finne formen nå før Hoppederby! THAI BAKERY tok en 3 plass i Nils Brekkes Pokalløp ( 20.000 kroner) og kusk var ingen ringere enn Magnus Teien Gundersen! Vi må få berømme unge Magnus med flott kusking denne helgen:)

På lørdags kveld ble det også seier til THAI QUICKSTEP på Harstad. Kusk var her Mats Gunnar Ringberg. Vi gratulerer hestens eier og trener Lena Mari Berg med fin seier.

I går reiste 5 av åringene til sine nye eiere og trenere. Vi vil gjerne ønsker THAI RHAPSODY, THAI JEWEL, THAI CHANCE, THAI EXPLOSIVE OG THAI KADABRA lykke til med treningen i nye omgivelser. De er nå ferdig med barnehagetiden hos oss. De tre siste åringene har ennå litt tid på beite før også de reiser til sine nye hjem og trening.


18 juni 2016

Det har ikke blitt så mye oppdateringer som lovet! Dette skyldes nok at vi har mange prosjekter rundt omkring som stjeler tid. Et av prosjektene er å få gården på Åsen opp å gå igjen. Vi har nå bestemt at vi igjen skal åpne Åsen Unghestsenter til høsten, og alle føllene født 2016 skal opp dit. Stallen er nå ferdig vasket og nymalt, de siste jordene er sådd i og vi holder på å fjerne noe av skogen som omringet gården og veien opp dit. Men det skal bli spennende å igjen ha hestehold der oppe.

I Sverige har vi nå fått 13 føll og venter det siste om noen uker. Med så mange drektige hopper forventet vi nesten at noe kunne skje, og det gjorde det. Vi har mistet ei hoppe og føllet i fødsel, et føll var dødfødt og så på¨toppen av det mistet vi et føll av virus bare knapt et døgn etter følling! Må innrømme at vi har vært ganske langt nede etter disse hendelsene men det var bare å brette opp ermene og stå på videre! De som tror at det å være oppdretter er bare rosenrødt kan tro om igjen! Heldigvis er alt bra med resten av gjengen i Sverige! Det skal bli spennende å få dem hjem til Norge i november - desember. Vi kommer til å legge ut informasjon og bilder på de nye føllene etterhvert.

Her i Egersund koser åringene seg på beite. Ettersom 7 av 8 allerede er solgt kan vi la hestene få en lang og uavbrutt ferie. Nå skal de leke og kose seg i flokk. Som bildet under viser så er unghestene preget av roen på beite

Her er en liten oppdatering på løpsresultater:

Biri 10 juni - Thai Bakery 1 plass 1.13.2a og ny banerekord for 4 årige hopper på Biri!

Bergen 4 juni - Thai Goodwill 2 plass i Haukåsløpet 1.14.0a

Biri 3 juni - Thai Armani 1 plass 1.14.5a

Sørlandet 22 mai - Thai Armani 2 plass 1.14.3a

Biri 20 mai - Thai Bakery 1 plass 1.15.3a/1609

Bjerke 18 mai - Thai Profit 1 plass 1.17.2a

Harstad 14 mai - Thai Quickstep 3 plass 1.14.3a

Harstad 8 mai- Thai Quickstep 2 plass 15.8v/2040

Bjerke 3 mai - Thai Voyager 2 plass 16.9a/2100

27 april 2016


Ettersom seirene bare triller inn nå om dagen må sidene oppdateres ofte, men vi klager ikke! Det er veldig kjekt når hestene presterer godt. I går var det THAI CARTIER som imponerte oss mest. På Forus tok hun teten fra start og beholdt denne helt inn til tross for trykk underveis. Hun åpnet på raske 09,5 første 500 meter og 12,1 første 1000. Mange trodde nok da at kreftene skulle ta slutt. Men neida, Thai Cartier og Tom Erga holdt helt inn til mål til sikker seier på fine 1.13.7a / 2014m. Vi gratulerer hele kretsen rundt Thai Cartier med en sterk seier.

Men også THAI GUCCI gjorde et flott løp i Drammen i går under lunsjtravet. Sammen med kusk Kristian Malmin ble det en fin seier på tiden 1.14.8a / 1700m. Nå håper vi hoppa får flere fine løp framover før avlspliktene overtar. Men det blir nok ikke avl på Thai Gucci i 2016 slik det ser ut nå.

Arkiv bilde av THAI CARTIER

26 april 2016


Det ble en sterk seier til THAI QUICKSTEP da han vant det 2570 meter lange løpet i Harstad den 23 april. Thai Quickstep sin vinnertid ble 1.16.1a og han vant med over 5 lengder til nestemann i mål! Kusk var Mats Gunnar Ringberg. Vi gratulerer hestens eier Lena Mari Berg med seieren.

I Sverige ble det en fin 2 plass til Missys Go Go sin sønn COOL KEEPER i gulldivisjonen på Umåker den 23 april. Han fikk tiden 1.12.8a og 2 plassen var verdt SEK 100.000. I kuskesetet satt Leif Witasp.

Den 24 april fikk LOVEABLE VOLO en hingstunge etter Broadway Hall. Dette var årets 6 hingst av totalt 7 føll!

22 april 2016

Vi har nå solgt 6 av våre åringer. Det betyr at vi nå bare har 2 stykk igjen av 2015 årgangen! Det har vært mye henvendelser på våre åringer denne våren noe vi setter stor pris på.

Nå er unghestene ferdig røntget, og de som hadde biter er allerede operert. Vi liker å gjøre dette nå slik at beitesesongen ikke blir forkortet med at hestene må stå inne etter operasjonen. Tannspesialisten har også vært på besøk og sjekket tennene, så der er alt under kontroll. Transport treningen med dyktige Ole Johansen er også gjennomført med glans. Så da har alle unghestene bestått den obligatoriske opplæringen vi krever før barnehagen kan ta sommerferie:) Det er en veldig veloppdragen gjeng med åringer som nå nærmer seg ferie.

21 april 2016


Nå begynner det endelig å røre seg ute i løpsbanen for Thaihestene! Og da begynner også seirene å komme.

På Bjerke den 13 april debuterte 3-årige THAI DONATO ( u. Loveable Volo) og han skuffet såvisst ikke! Det ble seier på direkten etter en siste 500m etter 11,5 tid! Dette er Loveable Volo's første startklare avkom så vi gleder oss ekstra over dette resultatet. Vi har Thai Donato's helsøster for salg......

Gratulerer til hestens eiere, Håvard Schjørlien og Alf Einar Olsen og resten av kretsen rundt hesten med flott seier.

4-årige THAI PROFIT ( u. Reel Volo) rader opp med seire om dagen. På Bjerke den 14 april ble det seier for Thai Profit og Kristian Malmin, og idag den 20 april ble det ny flott seier etter tet fra start til mål. Dette blir en spennende 4-åring å følge videre. Vi gratulerer Kristian Malmin som både eier, trener og kusk av Thai Profit med flotte seirer! Må også nevnes at Thai Profit fikk en 3 plass på Biri den 1 april.

THAI CARTIER fikk en 2 plass på Forus den 19 april med Tom Erga i sulkyen. Hun fikk også en 3 plass i Bergen den 31 mars med Lars Tore Hauge i sulkyen.

Vi prøver også å følge med på avkommene til våre nyere avlshopper selv om disse avkommene ikke er fra vårt oppdrett. Da er det kjekt å merke seg at CAITLIN ÅS har ei flott hoppe under seg som gjør sakene sine svært bra. Det er Yankee Cat som fikk en fin 2 plass i finalene av Grunndivisjonen på Bjerke den 16 april. Kusk var Åsbjørn Tengsareid. Yankee Cat fikk med seg 50.000 kroner for sin 2 plass. Men også en annen hoppe har et spennnende avkom. Det er ANN'S CHINADOLL. Hennes første avkom er 3-årige Enjoy My Doll e. ken Warkentin som vant på lette ben på Färjestad den 19 april med Anders Svanstedt i sulkyen. Det sies nå at denne hoppa kan være en årgangstopp! I Canada har PERSONAL HANOVER en 4-åring ved navnet Platoon Seelster som i år har vunnet 2 av sine 6 starter og satt rekorden 1:55.2. Platoon Seelster har totalt innkjørt USD 224.274. Men også MISSYS GO GO sine avkom hevder seg. I Canada er det Missys Ga Ga som gjør en fin figur. Hun har startet 9 ganger i 2016 og har tatt 3 seirer - 2 andreplasser og 1 tredjeplass. Hun har satt rekorden 1:55.3 og har totalt i karrieren innkjørt USD 76.685. I Sverige har MISSYS GO GO den gode Cool Keeper som har totalt innkjørt SEK 2.613.000 og rekorden 1.10.2a! Cool Keeper skal starte i nærmeste framtid i Sverige!

Enjoy My Doll i fint driv

Avlssesongen 2016 er nå godt igang. Så langt har vi fått 6 føll. Dette er resultatet så langt:

ANN'S CHINADOLL har fått en hingst etter Broadway Hall

K.L.M. GOLDIE har fått et hoppeføll e. Broadway Hall

LASS CHANCE har fått et hingsteføll e. Yield Boko

ROLE MODEL har fått en hingst e. Muscles Yankee

THAI CHAIYO har fått hingst e. Muscles Yankee

TOFFIFEE D har fått hingst e. Muscles Yankee

28 mars 2016


Langfredag ble det seier til Thai Cardinal og Åsbjørn Tengsareid på Klosterskogen Travbane. Vi gratulerer hestens eier Lars Gaute Bø og resten av kretsen rundt hesten med flott seier. Vinnertiden ble 1.14.7a / 1700m og seieren var verdt 20.000 kroner.

Thai Cardinal og Åsbjørnt Tengsareid vinner på Klosterskogen langfredag. Foto Arild Hansen.


15 mars 2016


På søndag ble det fransk triumf til Thai Investment på Cagnes-sur-Mer. Broadway Hall sønnen tok teten utav første sving og vant helenkelt på 1.12.8a/1609. Førstepremien var på EURO 4500. Nå har også Thai Investment passert 1 million kroner innkjørt! Thai Investment er nå eid i Holland.

14 mars 2016


På lørdags morgen fikk vi den triste beskjeden fra Aleback at Thai Merlot og føllet døde under fødsel. Når fødselen satte igang så lå føllet helt feil. Selv med dyktig veterinær og stallpersonell tilstede gikk det altså fryktelig galt. Hoppa klarte ikke påkjenningene når de forsøkte å snu føllet som lå på tvers, og tilslutt måtte de la henne sovne inn! Det er en oppdretters verste mareritt å måtte oppleve dette. Vi vet at alt ble gjort for å redde hoppa og føllet på Aleback, men denne gang gikk det altså ikke. RIP Thai Merlot!

1 mars 2016


Det er travle tider på Aleback stutteri i disse dager. Like før midnatt natt til idag fikk THAI CHAIYO en hingst etter MUSCLES YANKEE. Dette er Thai Chaiyo sitt første føll, så vi var veldig spente på denne fødselen. Men alt har gått helt fint og alt er bra med mor og sønn. Nå nærmer også Role Model seg følling! Ellers har vi fått fine treningsrapporter på endel 3-åringer......


29 februar 2016

THAI CARTIER tok en fin seier på Sørlandets Travpark i går kveld. Den 6-årige hoppa pilte rett til tet fra start og beholdt føringen helt inn til over mål. Vinnertiden ble på 1.14.8a. Kusk var Einar Nedrebø. Vi gratulerer med flott seier.

Natt til søndag ble to flotte føll født på Aleback Stutteri i Sverige. Kl.01.00 fikk K.L.M GOLDIE et hoppeføll etter BROADWAY HALL og bare noen timer senere fikk LASS CHANCE et hingsteføll e. YIELD BOKO. Så da har startskuddet gått for våre føllinger i 2016! Nå i mars venter vi tre føll alle etter Muscles Yankee! Nå er det bare å krysse fingrene og håpe alt går greit også med disse.

20 februar 2016


Vi kjøpte tilbake Nord-Norges folkehest i 2015 THAI GUCCI på folkehest auksjonen i høst og har satt henne trening. Vi tror nemlig at det bor mer i hoppa enn hun har fått bevisst så langt. Hun gjorde årsdebut på Bjerke på torsdag med en fin 2 plass. Kusk Kristian Malmin måtte virkelig holde henne tilbake fra innvendig posisjon så hun ikke skulle løpe over ekvipasjen foran seg! På siste bortre kom de seg heldigvis ut og Thai Gucci spurtet flott til en 2 plass på tiden 1.15.9a / 2100m. Vi gleder oss allerede til neste gang hun skal ut.

Bilde av Thai Gucci som åring


20 februar 2016


Vi er i den tro at veien til friske og holdbare hester går gjennom hestens munn! Tannproblemer kan ofte gi utslag helt andre plasser som feks skeive og halte hester. Vi prioriterer helsen til våre unghester veldig høyt og gjør alt vi kan for at hestene forlater oss sunne og friske. Denne uken har vi hatt besøk av vår faste tannekspert vet. Øyvind Berven. Han har sjekket alle åringene og fjernet ulvetennene og spisser. Det er også sjekket for forinnpakninger som kan rettes opp nå før det får utviklet seg til et problem.

Vet Øyvind Berven sjekker unghestenes tannhelse


10 februar 2016

Det er veldig stille rundt løpshestene fra vårt oppdrett for tiden, men det tar vi som et godt tegn. Vi håper og tror at hestene har vært i vintertrening og at trenerne venter med å ta dem ut. Det begynner så smått å krible litt i magen nå med tanke på årets 3-års kull. Alltid spennende å se unghestene komme ut og viser seg i banen. Vi har ihvertfall fått flere gode tilbakemeldinger så vi lever i håpet:)

Så ble det enda ei ny avlshoppe på oss etter ASVT sin internett auksjon i januar! Vi pleier ikke å kjøpe avlshoppene her, men fristelsen ble for stor denne gang. Det dreier seg om den 6 års hoppen RAPSODIA BIGI etter Self Possessed og Kick Boxing Queen e. Muscles Yankee. Dette var en løpshest, men vi kjøpte henne for å sette henne direkte i avlen. Hun har gått 1.14.6a og innkjørt rett i underkant av 100.000 kroner. Det var stammen som gjorde utslaget for at vi kjøpte henne. Self Possessed er meget bra som morfar og det er ikke lett å få fatt i så unge hopper etter ham. Morsstammen er også spennende. Fra denne hoppe linjen kommer Salutation Hanover USD 688.318 / 4:1.54.1, Swept to Victory USD 475.303, Swingback Hanover USD 176.746, Sprocket Hanover USD 173.363, Snappy Salute USD 107.319 / 3,1:55.0, Perfect Man USD 225.460 / 3,1:57.0, Swift American SEK 1.630.657 / 1.12.2a, og Swoosh Hanover USD 151.753 / 3:1.54.4 bare for å nevne noen. Vi håper og tror at denne hoppen vil bidra positivt for norsk avl i framtiden. Hennes første partner blir THAI TANIC i 2016.

Det begynner å nærme seg avlssesongen 2016. Vi venter vårt første føll allerede nå i februar og venter i spenning på dette. Vi vil legge ut på våre sider etterhvert som føllene melder sin ankomst på Aleback Stutteri. Vi har også kommet så langt at vi er ferdige med å finne hingstene vi skal bruke denne sesongen. Vi velger å holde oss på de veletablerte amerikanske hingstene Muscle Hill, Muscles Yankee, Donato Hanover, Broadway Hall og Explosive Matter. I tillegg vil vi bruke Thai Tanic på flere av våre hopper denne sesongen. Han har bevist at han avler solid gode travere.

14 januar 2016

På tide med et tilbakeblikk på 2015. Vi endte opp på en 4 plass på oppdretterstatistikken for 2015. Dette er en plassering vi kan si er greit nok. Det er samme plassering som året før, men med 433.000 kroner mer innkjørt i 2015. Men vi har som tidligere ambisjoner om å komme enda noen hakk opp. Vårt oppdrett tjente 3.391.935 kroner på 287 starter. Det ble 40 seirer, 26 andreplasser og 42 tredjeplasser. De tre hestene som tjente mest for vårt oppdrett i fjor var THAI NAVIGATOR med 800.000 kroner, THAI BROADWAY med 744.455 kroner og THAI GOODWILL med 532.000 kroner innkjørt. THAI GOODWILL sørget for seier i Hoppekriteriet etter en fantastisk spurt!

Vi har i løpet av 2015 skaffet oss noen flere toppstammende avlshopper både fra USA og her i Norge, og vi har nå totalt 20 avlshopper som står på Aleback i Sverige. Vi venter hele 18 føll det neste halvåret hvis alt går som det skal.

Ellers kan det nevnes at unghestene født 2015 nå er på plass her i Egersund og har begynt i 'barnehagen'. 2015 årgangen teller 8 hester, to hopper og seks hingster. Det skal nevnes at det allerede er etterspørsel etter unghester og vi har begynt salget. Det er bare å ta kontakt dersom du ønsker informasjon om disse åringene.